Consultancy

Parthen wil service bieden aan u. Zaken vergemakkelijken met onze inzichten en expertise. Wij bestaan alweer 22 jaar en tegenwoordig zijn we betrokken bij ongeveer 2000 projecten op jaarbasis. Van groot tot klein, en op verschillende niveaus, maakt Parthen de creatie en de uitvoering van congressen, evenementen en beurzen mee. We denken graag met u mee, houden uw plannen tegen het licht en delen graag onze kennis.

Workshops

Parthen heeft door de jaren heen diepgaande kennis opgedaan over de markt van congressen en allerhande zakelijke evenementen. Vanuit dit perspectief wordt Parthen vaak gevraagd workshops en lezingen te geven over verschillende producten en diensten. Maar ook over andere onderwerpen zoals, deelnemersregistratie en 'groene congressen'. Meer informatie? Bel of mail met Roel Frissen 020-5727302 of roel.frissen[EMAIL BESCHERMD />]@[EMAIL BESCHERMD />]parthen.nl.

Trainingen

Parthen biedt trainingen voor het softwarepakket Eventure, die geheel op individuele bedrijven en organisaties zijn toegespitst. Wij doen dit tot maximaal zes personen, bij ons intern of bij u op locatie. Informeer naar de mogelijkheden bij Allard Jurriëns 020-5727359 of allard.jurriens[EMAIL BESCHERMD />]@[EMAIL BESCHERMD />]parthen.nl

Advies

Vanuit de opgedane ervaring en verworven kennis, kan Parthen vaak een nuttige adviesrol vervullen op een bepaald punt van het organisatietraject. Denk daarbij aan het verbeteren en optimaliseren van het registratietraject, de procedures en processen van uitnodiging tot ontvangst op locatie, het vinden van een geschikte locatie, etc. Voor meer informatie neem contact op met Jaap Bakker 020-5727334 of jaap.bakker[EMAIL BESCHERMD />]@[EMAIL BESCHERMD />]parthen.nl.

Hulp bij de start van een project in Eventure

Het softwarepakket Eventure kan in het beginnen even wennen zijn. Misschien heeft u juist alle kennis en kunde in huis om het meteen vloeiend te integreren in de bedrijfshuishouding. Misschien ook niet. In dat geval helpen wij graag met de opzet van een specifiek project. Dan nemen we de processen nog eens helemaal door, maken we brieven aan en draait het registratieformulier online. Benieuwd? Neem contact op met Mélanie de Vries - van Royen 020-572 7301 of registration[EMAIL BESCHERMD />]@[EMAIL BESCHERMD />]parthen.nl.