Edison - Event registratie software

 

Een event registratie software met vele functionaliteiten, een modern prijsmodel en een lage 'instap' drempel.

Edison is webbased en biedt een volwaardig platform voor deelnemers om gemakkelijk en snel te registreren en voor jou als organisator om de data te beheren en in contact te blijven. 

Bezoek de site (www.edison.events) en beoordeel Edison zelf 

Eventure congres registratie software

Parthen heeft de tools om het registratieproces simpel en overzichtelijk te laten verlopen. Wilt u zien wie zich heeft geregistreerd of wie er een lezing geeft, en dat allemaal met één druk op de knop? Data exporteren naar een Excel-file? Een brief of een SMS, met of zonder PDF versturen naar alle deelnemers? Alleen een SMS versturen met de melding dat er een sessie verplaatst is? Een registratieformulier op de eigen website? Wij zorgen dat het kan. Met Eventure.

Onze registratiesoftware Eventure stelt u in staat om effectief en efficient de evenementregistratie te organiseren. Dat geldt voor kleine, maar ook voor grote congressen en evenementen. Dit op maat gemaakte softwarepakket biedt structuur en overzicht. En belangrijker nog dan de technische kant van het verhaal, is de begeleiding die Parthen biedt. Van hulp bij registratie, tot het installeren van complete netwerken. Wij helpen u graag en leggen graag alles uit over de mogelijkheden van het pakket.

Kijk voor meer informatie op www.eventure.eu