Hoe

We zitten niet stil, dat mag duidelijk zijn! We zijn stuk voor stuk creatieve, innovatieve, nieuwsgierige en verantwoordelijke persoonlijkheden. Dat blijkt onder meer uit een aantal van onze bezigheden. 

We ontwikkelen geregeld nieuwe producten en business modellen, werken aan 'out of the box' oplossingen en gaan hiermee ook de markt op en in gesprek met klanten. We bewandelen niet alleen de gebaande paden, maar wagen ons ook geregeld 'off road'. 

We zijn nieuwsgierig naar hoe zaken in elkaar zitten, we hebben absoluut geen 'het zal wel' mentaliteit. Zo willen we bijvoorbeeld weten hoe en waarvan producten zijn gemaakt en we willen van onze klanten graag weten hoe zij onze dienstverlening ervaren. Immers, de term creativiteit of innovativiteit is alleen een valide predicaat als klanten en (andere) stake holders dat ook als zodanig ervaren. Zo zijn we al jaren druk bezig om beter te worden aan de hand van feedback van onze klanten. In 2014 hebben we onze manier van feedback vragen aangepast; meer toegespitst op de wensen van de ondervraagden. Het systeem* waarmee we nu werken, is nieuw en wij gaan er als een van de eersten mee aan de slag. Spannend en leuk!

We zijn verantwoordelijk voor wat we doen, leveren, produceren en voor wat we teweegbrengen. We némen die verantwoordelijkheid ook. Maar het gaat nog verder: onze mensen zijn actief in netwerken, in brancheverenigingen en in professionele associaties. Parthen steunt goede doelen en initiatieven; niet alleen met geld, maar ook zeker door betrokkenheid.

Kortom, wij bij Parthen tonen lef, we durven. Soms nemen we daarbij wat risico. Op een gezonde manier, want dat is ons inziens nodig om een bedrijf te laten groeien. Het brengt ons op plaatsen en niveaus waar we anders nooit zullen komen of al zouden zijn gekomen.

Lees meer over Artemas